citat 17

- Förlåt för att jag beter mig som jag gör. Jag vill inte såra dig. Du är en vacker kvinna. Du förtjänar något bättre.


Hon är helt tyst och jag förstår plötsligt inget. Jag tittar på henne och ser hur hon är alldeles livlös. Hennes ansikte uttrycker ren skräck. Jag slänger mig bakåt och andas häftigt.


Hennes livlösa kropp glider ner på golvet. Jag kan nu se snaran runt hennes hals och får panikkänsla. Vad är det som händer? Plötsligt smäller det till i mitt huvud och huvudvärken slår till hårt från ingenstans. Jag måste kräkas. Tar mig ut till köket och hinner fram till diskhon. De sura uppstötningarna får hela magen att krampa och tårarna att rinna ner för mina kinder. Det känns som om det inte ska ta slut alls. När magen ändå lugnat ner sig går jag tillbaka mot badrummet igen. Hon ligger kvar där på golvet och bakom henne står den gamle mannen som tittar på mig.


Han ler så elakt mot mig och så smäller det till i huvudet igen men denna gång känns det inte lika illa. Jag vänder mig om och ser hur Jenny står framför spegeln och gråter. Jag sträcker mig efter henne men då kommer mannen fram med en repsnara och stryper henne, tills hon faller död ner på golvet.