citat2

Paul berättade att han arbetade för Universums Lagar, som är en union liknande FN, som finns här på Jorden. Universums Lagar har till uppgift att undersöka och utforska nya planeter och att hjälpa de planeter som ber om hjälp. Vi prioriterar i första hand de mest intressanta planetsystemen och Jorden är ett av dem.


– Jorden är för tillfället den planet i Vintergatan som behöver hjälp med sin utveckling. Ingen har rätt att med våld invadera eller tränga sig på en annan planet.

Vi har till uppgift att även skydda befolkade planeter och jaga bort ovälkomna besökare. Vi inom Universums Lagar är alla fridfulla och andligt högt stående individer. Vi utövar aldrig våld och respekterar allt levande.


Det är många planeter som är medlemmar i Universums Lagar, men tyvärr kan Jorden inte upptas som medlem då ni har mycket våld och krig. Ni måste få slut på alla krig och på farliga vapen innan ni kan bli medlemmar.


Människorna på Jorden är ännu inte mogna för den gemenskap som Universums Lagar ger. Vi är mycket längre fram i tiden än vad ni är.


– Ja, nu har du hört hela historien säger Pamela och nu vet du varför jag är här. Jag kommer från dvärgplaneten Pluto. En dvärgplanet är ett mellanting mellan planeter och småplaneter. Vill du följa med till min Pluto?

– Hur skall jag kunna det, frågar jag.


Jag känner fortfarande den skräck jag kände när jag först såg henne. I mitt huvud rör sig många tankar. Skall jag våga följa med henne, det är kanske farligt.

Jag känner ju inte henne.


Pamela hör mina tankar, jag tänkte inte på att hon kan höra mina tankar.

– Hur kan du prata med mig när du kommer från en annan planet frågar jag henne.